S. Boholm

Det är svårt att hålla sig från att skriva. Det blir också ännu svårare när jag samtidigt känner pressen att skriva något läsvärt. Men som en god vän sa så ska jag inte skriva för någon annan utan jag ska skriva för mig själv. Det här är min egna lilla zon där jag kan varva ner och få utlopp för tankar och ting.

Så med det sagt så har det gjorts om i rummet lite, tänker inte beskriva eller visa fullt ut för då känner ju sig folk mindre manade att ta sig hit vilket jag inte vill. För jag när jag väl är frisk igen tänker jag våldsocialiera (TM) varenda sate i min kontaktlista. Men lite snapshots får det väl bli!


Annars så ja, träff med puman nere på Svedala Syn Optik & Guld på Måndag, börja spela i band med Pål, får damma av dragspelet lite för det, och, ja typ, lära mig spela på det. Men det kan bli riktigt kul. Lite projekt! Det är lätt vad jag behöver just nu. Jag försöker undvika att svära så mycket som möjligt i skriften så det blir en del rätt omständiga omformuleringar bara för man inte kan skriva fofanon om någon nu har koll på rövarspråket. Annars pig latin men det världar av klyddighet.

Andra punkten, hear ye hear ye ~

Detta är en officiell utmaning till en lagom dos av Mario Kart Whoop Ass Skills och den går ut till ingen mindre än min ärke rival inom ämnet, Mindy-san. That´s right I´m calling you out! 64at står redo och jag håller det uppvärmt, inte för jag behöver nån träning eller så, det är bara synd att låta det stå och damma. Så när som du känner dig manad att käka stenskotten när min go-kart drar förbi så är jag redo.


Game on yao !
1 Response
  1. Mindy Says:

    Utmaningen är antagen! När det blir återkommer vi till! Må bästa kvinna vinna ;)