S. Boholm
Dagarna tickar stadigt förbi, de vardagliga monologerna gör mig galen, väggarna kryper närmare och energiutskottet är ständigt växlande. Vad håller jag på med?

D
et är nästan för lätt nu för tiden att peka ut ett dåligt mönster, men fortfarande lika omöjligt som det var förr att bryta det. Det är en lustig sak, kontroll. Influens. Du kan spendera all dina vakna tid, desperat försökande att förändra saker och ting, men verkligheten är oftast en besvikelse. Man ska inte försöka för hårt att forma människor, för i det långa loppet förlorar du din egna form och blir lämnad ensam. Ensam och formlös.

"You hide behind your walls of maybe nevers, forgetting that there´s something more than just knowing better"


Så jäkla rätt! Vill du ha något gjort så får du göra det själv, aldrig har ett ordspråk låtit vettigare än vad det gör nu. Jag vill göra något av mig själv, så att resten kan ta del av det. Det gör ont att se människor du bryr dig om kasta bort sitt liv, men det gör mer ont att inte kunna vara en del av det. Jag kastar mig gärna mot en bottenlös avgrund med er än att stå ensam på ett piedestal.

Det jag egentligen önskar är att vi kunde se världen genom varandras ögon, fastställa en förståelse. För just nu, även om det är dumt att inte vara långsiktig, känns de som att min värld endast rymmer mig. Jag delar hellre en gemensam vision, så länge den delas ömsesidig.


Jag ska inte ge upp.
Jag ska inte rymma.
Jag ska fortsätta framåt.
Jag ska fixa den här världen, och med det föra oss tillsammans.Jag ska alltid stå för det jag tror på, även om jag blir stående ensam.

En dag ska jag få er att se. Inte en dag för tidigt.
6 Responses
 1. Q861 Says:

  du är en inspirerande människa. jag ser upp till dig för det och gillar hur du tänker.
  jag tycker vi ska dela tankar med varandra. träffas och diskutera världen. kanske över något glas vin och en cigg. det vore fint.
  bara sitta och glömma bort tiden. att glömma bort tiden med någon är nog det finaste jag vet. det hade jag velat dela med dig någon dag.
  /din facebook vän


 2. S. Boholm Says:

  Det hade varit skönt att komma ifrån tiden lite, vin & gott sällskap är också en bonus :) Så gärna


 3. Anonym Says:

  Väldigt inspirerande :)


 4. Anonym Says:

  Words dude. Jag är helt på din sida men vad händer om man försöker ta tag i det hela utan att lyckas? Ifall man försöker få kontakt med de där speciella personerna, de som kommit att betyda farligt mycket för en. Om man står där själv på vägen, ser de andra gå ifrån en med stora kliv. Kliv som man aldrig kan hinna ifatt hur snabbt man än försöker försvinna kan man bara ana siluetterna av deras ryggar.
  Hur ska man då kunna nå upp till dessa personer?


 5. S. Boholm Says:

  Tro mig jag önskar verkligen jag hade svar på det. Jag antar det man kan göra, är att ta större kliv och ligga ett steg före. Hellre tålmodigt vänta in någon än att ängsligt hinna ikapp dom, I suppose


 6. Anonym Says:

  We'll see. Nån dag tänker jag sitta där på tröskeln o inte ge mig förän du släpper in mig för en låååång pratstund om allt mellan himmel o jord. Sometimes you do the wrong thing for the right reason :) Så, dags att skaffa vallgrav kring huset? / Pyret